RCZ 35+1

Competitie

1e klasse A

1 december 2018 13:50

Hedenmiddag gingen wij op bezoek bij TOB in Oostzaan op het oude Sporting -Noord complex,toen ik in de kantine aankwam ontwaarde ik ons eerste elftal speler Boris aan tafel bij de Fam Steding  en Sabrina aan de koffiebar en onze thuisgrensrechter J.Laan stond buiten bij de spelers.Om vijf over twee liet de scheidsrechter aftrappen de eerste minuten was het wat onwennig bij ons Remco stond laatste man i.p.v half,maar na ongeveer een kwartier een knappe bal van Vabian op Michael(J) deze gaf voor op Hakan en deze scoorde beheerst  de 0-1.Vier minuten later een knappe bal van Frank op Antonio deze kapt twee man uit gaf voor op Hakan en deze tikte de 0-2 binnen.Hierna ontspon zich een zeer slechte wedstrijd met erg veel balverlies onderling veel gemopper op elkaar glij partijen van onze kant,o.a Vabian,Michael(O),Gertjan en zo kan ik wel doorgaan,voor rust nog een kans voor TOB onze achterhoede timede mis inclusief Arno maar gelukkig voor ons ging de bal op de paal even later floot de scheidsrechter voor het rustsignaal.Over de tweede helft valt niet zoveel te schrijven vandaar dat ik nu stop enkel Marcel bedankt voor het vlaggen.Zeer Vele Trouwe Supporter(S)