RCZ 35+1

Competitie

1e klasse A

9 februari 2019 14:30

Hedenmiddag gingen wij via A 10 en Zeeburgertunnel richting Watergraafsmeer om daar Fortius te bestrijden ,het zou een moeilijke middag worden voor ons gehavende team ,maar gelukkig hadden we ons renpaard Peter weer terug .Al na een paar minuten keken we tegen een achterstand aan onze verdediging bleef onze verdediging staan ,maar onze grensrechter hield de vlag omlaag en werd onze doelman via een lob gepasseerd 1-0.Nog voor rust kwamen we op gelijke hoogte ware het niet dat Hakan had geduwd de scheidsrechter had dit niet gezien en wees naar het midden ,ware het niet dat de grensrechter van Fortius met zijn vlag bleef zwaaien en na overleg werd het doelpunt geannuleerd zodat de rust werd bereikt met een 1-0 achterstand.Na rust nog enkele kansen zowel voor Fortius als RCZ waarvan de mooiste toch wel voor Antonio was vlak voor tijd maar helaas lepelde hij hem over zodat de 1-0 in tact bleef voor Fortius.Jongens Bedankt Zeer Vele Trouwe Supporter(S)😞