RCZ 35+1

Competitie

1e klasse A

29 september 2018 14:30

Hedenmiddag gingen wij via de A 7 richting Hoorn om daar een voor ons onbekende tegenstander te ontmoeten en wel Zwaluwen  30 .Na een paar minuten al een eerste kans voor RCZ een doorloop bal van achteraf op Peter i.p.v van zelf te schieten koos hij voor afleggen op Michael(J)en diens schot werd gekraakt door een speler.Even later was het wel raak een knappe bal van EL.C meteen naar voren geschoten en Antonio tikte binnen 0-1.Hierna ontspon er een wedstrijd van de gemiste kansen.Een cornerbal van Michael(O)op EL.C maar diens schot kwam op de vuisten van de keeper van Zw. voor  de voeten van Remco en ook diens schot werd gepareerd door de keeper.Nog geen twee minuten later weer een knappe cornerbal van Michael(O) op het hoofd van Antonio maar net over de lat zodoende gingen we met 0-1 rusten.Na rust ging RCZ door met het missen van kansen voor Peter,Hakan en Michael(J) maar niemand wist meer het net te vinden,en wat gebeurd dan meestal valt hij aan de andere kant ,maar gelukkig was Arno attent in de laatste minuut op een lage schuiver van een Zw speler en even later floot de scheidsrechter voor het eindsignaal.Jongens Bedankt voor een leuke en sportieve wedstrijd.O,ja Even voor de goede orde Michael(O) voortaan niet meer vergeten hoor.HAHAHAZeer Vele Trouwe Supporter(S)