RCZ 35+1

Competitie

1e klasse A

23 maart 2019 14:00

Hedenmiddag in een heerlijk voorjaarszonnetje togen wij richting Amsterdam om daar DCG te bestrijden.In een fantasie opstelling begonnen we vol goede moed aan deze wedstrijd,al na een paar minuten een pracht kans voor Antonio maar hij stuitte op de keeper ,nog een hakballetje van Hakan maar op de paal en toen nog een schot van Dennis maar helaas over.Maar als je ze zelf niet maakt valt hij meestal aan de andere kant 1-0.Maar even later een knappe aanval van ons via Dennis op EL.C lobt de bal over alles heen en toen scoorde Antonio de gelijkmaker 1-1.Even later balverlies op het middenveld waarvan DCG dankbaar gebruik maakte en scoorde de 2-1.Nog voor rust liep DCG uit naar 3-1 met welke stand we ook gingen rusten.Na rust een knap schot van EL.C maar net langs de verkeerde kant van de paal .Hierna een kans voor Hakan maar ook net verkeerd ,als hij hem had gemaakt had het volgens Arno een wereld GOAL geweest.Vlak hierna een uitgelokte pingel van Antonio en werd benut door Peter 3-2 die daarmee iets van zijn kansen hiermee kon benutte.Een kwartiertje later weer een knappe aanval van ons via Remco op EL.C deze door op Hakan en Hakan scoorde de gelijkmaker 3-3.Nu probeerde RCZ door te drukken voor een overwinning maar meestal loopt dat dan verkeerd af en drie minuten voor tijd scoorde DCG de 4-3.Jongens Bedankt Zeer Vele Trouwe Supporter(S😞