RCZ 35+1

Competitie

1e klasse A

10 november 2018 14:30

Hedenmiddag gingen wij naar Amsterdam om daar een voor ons onbekende tegenstander te ontmoeten namelijk Atleticoclub, het was merendeel RCZ wat de klok sloeg maar helaas geen afwerker ,na vijf en twintig minuten een vrije trap van Remco werd verkeerd beoordeeld door de achterhoede van Atletico en Hakan was er als de kippen bij 0-1.Tien minuten later bal verlies van Frank een schot van Aspeler op de vuisten van Arno.even later de tweede redding van arno door goed uitlopen van hem.Helaas door de regen kon ik niet zoveel meer inspreken behalve de laatste twee kansen voor ons namelijk Andre kopt net langs de verkeerde kant van de paal en Antonio die iets te gehaast schoot en meteen floot de vscheidsrechter voor het einde en was onze eerste nederlaag een feit.Jongens Bedankt.Zeer Vele Trouwe Supporter(S)😩