23 november 2019 12:00

Accommodatie

Onbekend

Waterkoud is het, maar het is droog.  Het is 12.00 en we kunnen aan de slag.

Voor de wedstrijd eerst 1 minuut stilte om aandacht te geven tegen racisme, heel goed.

12.01 trappen we af en vrijwel direct scoort Tim de 0-1. Een mooie goal vanuit de lucht direct op de schoen. De toon was gezet. Binnen 10 minuten wist Tim in combinatie met Nikaj de 0-2 te maken.

4 minuten later 0-3. Nikaj kopte de bal goed in na een corner.

Dat ging er makkelijk allemaal dus werd er hierna er van alles op doel getrapt....helaas leidde dat verder tot niks. Wel een mooie actie van Samuel, die zich achterin wat verveelde en lekker mee naar voren kon en bijna scoorde.

Coach/trainer Erwin kon er niet bij zijn en dacht dat de doelpunten niet meer werden doorgegeven, maar jah..meer dan 3 kwamen er niet in.

In de rust konden de toeschouwers even opwarmen aan de koffie en vergreep menig een zich aan de heerlijke broodjes bal. En opgewarmd en wel konden we ons weer langs de lijn verzamelen.

Tibor scoorde na een mooie pass van Loek de 0-4. Helaas, sorry mannen, werd er niet meer gevoetbald. Heen en weer trappen, lange ballen, niet afgeven, geen voetbal. (maar hee ik ben slechts toeschouwer he... 😉 )

Uiteindelijk weet Loek weer te scoren met een penalty en 5 minuten later weet Tibor de 0-6 te scoren na een corner van onze corner Killer Jasper.

Over 2 weken weer uit tegen Zuid Oost United, laten we hopen dat we daar ook weer 3 punten kunnen meenemen naar Zaandam.