RCZ JO9-1

Competitie

Onder 9 zaterdag, JO9-1, 2e klasse 04

12 november 2016 10:15

Wat een kou op deze zaterdagochtend... Om 10:15 stond DE WEDSRIJD gepland tegen wherevogels. Deze wedstrijd moesten we winnen om vandaag kampioen te worden. Dus met een beetje de zenuwen reden we naar purmerend waar het moest gebeuren vandaag.

om 10:15 klonk het fluitsignaal, let the game begin.
Alleen begon het niet heel positief, en kwamen we na amper 5 minuten al op een 1-0 achterstand. Dat was even wennen voor onze jongens en meid, dit waren we niet gewend... Gelukkig besloot River even op een solo te gaan, liet 2 mam achterzich en haalde uit...BAM 1-1 de supporters hadden het weer een beetje warm gekregen van het juichen, en het team kreeg zelfvertrouwen.  Direct na de 1-1 weer een aanval van ons Djenero gaf een voorzet vlakbij het doel, maar helaas zat de keeper er tussen. Het werd even spannend toen wherevogels een corner kreeg, gelukkig stond onze verdediging goed en haalde yassine de bal weg van ons doel.
 Weer een kans voor wherevogels dit keer goed gestopt door Joaquim.
Wat een spanning langs het veld, de teams waren aan elkaar gewaagd kansen over en weer. Gelukkig belande een grote kans van wherevogels naast ons doel.
   T is tijd voor ewn doelpunt zodat de ouders langs de lijn ook weer een beetje konden ontspannen.   Helaas hoorde de tegenstander  dit verzoek en scoorde ze 1-2. Het zal toch niet he......
River vond het genoeg en besloot weer even solo te gaan. Hoppa 2-2
 Paar minuten later dacht River dat ging wel makkelijk die 2 x ik ga voor een  hat-trick dit keer beukte de keeper de bal weg, maar daar stond Noah en pegelde de bal in het net 2-3.
Wat een eerste helft, tijd voor rust en dit spel vast te houden....
we zijn er weer klaar voor, de kids even wat drinken en een peptalk en wij als verkleumde ouders even een kopje thee/koffie..

Tweede helft, we zijn er weer klaar voor
 Issana een mooie voorzet op yassine, bal werd weg gewerkt en er was een corner voor ons.
onze corner specialist micha schiet de bal op yassine en die weet wat hij moet doen..... 2-4.
Jazzy zorgt er een paar keer achter elkaar voor dat de bal niet over gespeeld kan worden door wherevogels,  en blokte een paar keer de bal..
micha besluit ook op het doel te schieten, helaas zat de keeper er weer goed bij.
ook wherevogels zet de aanval in en wilt koste wat het kost scoren, maar gelukkig stopte joaquim de bal.
 Wij zijn aan de beurt... river geeft een prachtige voorzet op yassine en die maakt af 2-5. Opluchting bij de ouders, dit KAN niet meer misgaan
 Maar we zijn er nog niet, corner wherevogels  bachian haalt goed weg. Justin speelt de bal mooi af helaas zat er een tegenstander tussen
 Het eind signaal komt in zicht ( de ouders vonden dat na 5 minuten eigenlijk al) en ja hoor, hij fluit af.
 Wat een vreugde... Ze hebben het gedaan, onze jo9-1 ZIJN KAMPIOEEENNNN!
 Top gespeeld ,samen gespeeld, prachtige solo doelpunten van river, goede corners, goed verdedigd, goed gekeept en ja jim...goed gecoached
 En dan natuurlijk last but not least.... goed gejuicht en aangemoedigd ouders
 Kortom een top team!
 Na de wedstrijd hebben we in de kantine van wherevogels een heerlijk patatje gegeten
 Zaterdag 3 december speelt t team thuis, en dan gaan we er een feestje van maken met zn allen