RCZ 35+1

Competitie

Mannen 35+, 35+1, 1e klasse B

2 december 2017 14:30

Hedenmiddag gingen wij op bezoek bij het Amsterdamse Jos/w.Op een mistig en koud sportpark wisten wij al gauw te scoren maar helaas werd dit doelpunt afgekeurd door de scheidsrechter vanwege buitenspel.Maar even later was het toch raak een mooie passeerbeweging van Vabian door naar Antonio twee kapbewegingen en Antonio scoorde 0-1.Even later weer een knappe aanval over vier schijven van Patrick op Mark die door naar Vabian en door naar Michael(O) en deze met een grote lob over de keeper heen 0-2.nog geen drie minuten later was het weer raak onze nummer zes gaf een pas op Vabian die weer door naar alweer Michael(O) twee kapbewegingen en het was 0-3.Vlak voor rust van Mark op Patrick die door naar Antonio een lob over de keeper heen en het was 0-4.Even later floot de scheidsrechter voor de rust en konden we de warme kantine opzoeken.Meteen na rust werd het uit een cornerbal 1-4 dus dat was een domper.Vijf minuten later werd het door ALWEER MICHEL(O) 1-5 volgens de spelers van Jos/W buitenspel maar volgens de scheidsrechter beslist niet.Even later weer een mooie aanval van RCZ van Pedro op Antonio deze meteen weer terug op Pedro hij gaf voor Michael liet de bal lopen Antonio kon uithalen maar de keeper stopte de bal.Vlak voor het einde nog een cornerbal voor ons genomen door Patrick op het hoofd van Frank en dat betekende 1-6 meteen hierop floot de scheidsrechter voor het einde van deze leuke wedstrijd met een flink aantal supporters van RCZ zijde ,jongens bedankt en volgende week net zo,n tegen de koploper????.Zeer Vele Trouwe Supporter(S)