Real Sranang sv. 35+2

Competitie

Mannen 35+, 35+1, 1e klasse B

10 maart 2018 14:00

Hedenmiddag ontvingen wij RS uit Amsterdam op ons complex. Om twee uur liet scheidsrechter de Heer M.Goebert aftrappen. Na een paar minuten konden de supporters al merken dat het geen makkelijke middag zou worden voor ons en de scheidsrechter. Dit door het gedrag en praten van de tegenstander. Na ongeveer een kwartier spelen kwamen wij op voorsprong; een diepe bal vanaf het middenveld op Mark die zijn solo besloot met een doelpunt. Ook na een gesprek met de grensrechter wees de scheidsrechter naar de middenstip: 1-0. RS liet zich niet onbetuigd en koos de aanval een vrij trap voor RS randje zestien en deze  kon met een uiterste krachtsinspanning van Arno via zijn vingertoppen tot corner te verwerken. Vlak hierna werd er gerust. Na rust een saaie tweede helft en werden er toch diverse kansen onbenut gelaten om de score uit te breiden en wonnen we deze wedstrijd met het kleinste verschil. Jongens Bedankt Zeer Vele Trouwe Supporter(S)