JOS Watergraafsmeer 35+1

Competitie

Mannen 35+, 35+1, 1e klasse B

19 mei 2018 14:00

In een van onze kant niet al te beste wedstrijd wisten wij hem toch met een overwinning over de streep te trekken,ik denk welgeteld dat Jos/W  10 keer over de middenlijn is geweest en wij voorin uitblonken in het missen van kansen.Voor de rust stelde Michael(J) met een sublieme voorzet van rechts Michael(O) in stelling om de 1-0 te scoren wat ook de ruststand werd .Na rust gingen wij iets beter met de kansen om en stelde Michael(J) en Peter om Michael nog twee keer in staat om de score op te voeren naar 3-0 ,en het slotakkoord was voor El.C die vanaf eigen helft vijf passeerde inclusief de keeper 4-0 wat tevens de eindstand werd volgende week erop of er onder.Jongens Bedankt Zeer Vele Trouwe Supporter(S)