RCZ 35+1

Competitie

Mannen 35+, 35+1, 1e klasse B

14 april 2018 14:45

Hedenmiddag met een nieuwe chauffeur daar mijn vaste chauffeur alles in orde moest maken voor de MEGA BINGO,togen wij richting sportpark goed genoeg in Amsterdam.In mijn lange supporter bestaan was ik nog nooit bij deze koude (KAK)club geweest.Al in de eerste minuten brak Michael(O) door op rechts gaf voor op Antonio die had hem voor het inleggen maar schoof de bal pardoes op de voeten van de keeper.Het bleef gevaarlijk over rechts nu weer een bal van Michael(J) op Michael deze gaf voor op EL.C maar diens schot ging via de handen van de keeper over.Wat dan meestal gebeurt dan valt de goal aan de andere kant een knappe voorzet van rechts op het hoofd van een inlopende speler betekende 1-0 achter.Maar nog in de zelfde minuut een ingooi van Patrick op Antonio en die scoorde beheerst de gelijkmaker 1-1.We bleven aandringen eerst een kopbal van Remco  in handen van de keeper even later een afstandsschot van Mark ging helaas naast.Paar minuten later daar ik in een diep gesprek was verwikkeld met mijn mede supporter Sabrina heb ik het niet helemaal zien gebeuren ,maar het was een frommel goal van Remco 1-2 dit was ook de ruststand.Na rust hetzelfde spelbeeld aanval na aanval maar geen doelpunten.Maar toch nog Michael(J) brak op links door ging op de keeper af kon hem afgeven aan de mee gelopen Michael(O) maar hij deed het zelf 1-3.Even later een bal van Patrick op Haken deze nam een sprint gaf de bal voor op Michael(O) deze kreeg een (DOT) van een kans maar gestopt door de keeper.Vijf minuten voor tijd deed AFC wat terug een corner van rechts Arno ging vanwege zijn knie onder de bal door en twee man konden vrij inkoppen 2-3.Toen nog een paar spannende minuten en een minuut voor tijd weer een een cornerbal van rechts en weer kon Arno niet van de grond afkomen vanwege zijn knie ,maar nu was daar Mark met en spectaculaire redding en zo kroop de laatste minuut voorbij en hadden we een zwaar bevochten overwinning. Jongens Bedankt Zeer Vele Trouwe Supporter(S)????