RCZ 35+1

Competitie

Mannen 35+, 35+1, 1e klasse B

17 februari 2018 14:00

Hedenmiddag togen wij na twee maanden stilstand  richting Amsterdam om daar het al oude DCG te ontmoeten. Over de eerste helft valt weinig te vermelden ,we werden totaal overklast het leek wel of we allemaal nog met onze gedachten bij het fileleed waren in Amsterdam. Maar goed en wel aan de tweede helft begonnen of we kregen een vrije trap rand zestien EL.C achter de bal en plof 2-1,maar nog in dezelfde minuut scoorde DCG de 3-1. Maar toen kromden men de ruggen en stortte het bolwerk van DCG in ze hadden teveel gegeven. Uit een corner scoorden we de 2-3 door Frank. Na goed stoorwerk van Mark meteen door op Vabian en dat betekende 3-3. Nog was onze honger niet gestild want EL.C scoorde zijn tweede van hedenmiddag en stonden we ineens voor 3-4.

Even later stoomde EL.C op richting het doel gaf hem aan Hakan en dat was nummer vijf 3-5. En nog was de honger niet gestild want vlak voor tijd gaf Peter de bal voor en Hakan tikte nummer zes binnen 3-6. Zo kan je dus ook slechte wedstrijden winnen he Michael(O). Jongens Bedankt zeer Vele Trouwe Supporter(S)