Competitie

Mannen 35+, 35+1, 1e klasse B

24 maart 2018 12:30

age Body

Hedenmiddag kwam ik iet wat verlaat op het sportpark van de Dijk  aan bijna gelijktijdig met Merijn en zijn zoontje Timo en wij werden weer begroet dooreen zwaaiende  Sabrina in de Dug-out .Ik zat net een minuut op mijn rollator ,zag ik in een oogwenk Michael(O)op de keeper afgaan maar zijn boogbal werd gekeerd.Nog geen twee minuten later een voorzet van Antonio ook die werd onbenut gelaten door Michael(O) want diens schot ging naast.Dient nog wel vermeld te worden dat ik na telling maar tien De Dijk spelers telde.even later weer een knappe aanval over rechts Maar ook Michael(J) werd gestuit door de keeper maar toch kon hij de terug springende bal in het doel te krijgen 0-1 wat ook de ruststand werd.Na rust was de Dijk compleet en zou het dus anders verlopen dachten de supporters wat ook zo was Vabian gaf een knappe pass op Michael(O) kon zo door stomen op de keeper gaf hem toen netjes aan Antonio en dat betekende 0-2.Het verdere verloop zal ik u groten deels besparen wan t RCZ zakte diep weg het werd zelfs 2-2.Maar met nog twee minuten te spelen kon de scheidsrechter niets anders doen dan hem op de stip te leggen wat hij dus ook deed ,Vabian achter de bal en beheerst in de linkerhoek 2-3.de Dijk probeerde het nog met een aanval maar die werd op het middenveld onderbroken lange bal naar voren in de hoek bij de cornervlag een de Dijk speler raakte de bal verkeerd dus nog een cornerbal ,maar die liet de scheidsrechter niet meer nemen dus hadden we een zwaarbevochten overwinning behaald.Jongend Bedankt Zeer Vele Trouwe Supporter(S)