Datum

21 april 2018 14:00

Accommodatie

Onbekend

Hedenmiddag op een zon overgoten Jagersveld ontvingen wij onze gasten uit Oostzaan.Hedenmiddag stond de wedstrijd o.l.v De Heer H.Sieraad en Grensrechter (invaller)K.Koning waarvoor dank van deze Heren. Vandaag hadden wij Vabian weer in onze gelederen en die had er aardig veel zin in vandaag ,eigenlijk niemand uitgezonderd het hele elftal had er zin in zo ook onze invaller doelman Andre daar Arno een slijmbeurs ontsteking in zijn knie heeft en ook dient nog even vermeld te worden dat onze Fred hedenmiddag wonderbaarlijk vroeg aanwezig was en supporter Peter vrijaf had gekregen van zijn zoon dus nu de hele wedstrijd kon bewonderen waarvoor hulde.Dit waren de randzaken nu nog maar iets over de wedstrijd het eerste doelpunt viel al vrij vlot een paas vanaf het middenveld op Vabian en die liet de 1-0 aantekenen.DE  2-0 kwam van de voet van Antonio na goed voorbereidend werk van Vabian op links kapte zijn man uit en legde de bal af op Antonio en deze kon simpel scoren.Even later weer Vabian op links een schot op doel gekeerd door de keeper voor de voeten van Michael(O) maar deze stapte helaas op de bal .De 3-0 werd gemaakt door Michael(J).Vlak voor rust werd het ook nog 4-0 door Antonio deze omzeilde de buitenspelval heel OFC bleef staan zo ook de vlag van de grensrechter omlaag bleef dus kon hij zo door lopen en scoren.He te enigste wapenfeit van OFC zijde was dat Andre twee vangballen te verwerken kreeg en verder kon toekijken hoe de eerste helft verliep.Na rust weer een paar technische hoogstandjes van Vabian maar diens schot kwam op de vuisten van de keeper en de terug springende bal voor de voeten van Michael(J) en dat was nummer vijf 5-0.Hierna een kans voor Michael(O) maar diens schot zeilde net over.Even later passeerde Peter zijn man gaf voor op Michael(O) en eindelijk had hij ook zijn doelpunt(je) en had was P v/d Ward ontgaan wat de stand was ,want na het doelpunt vroeg hij aan Trouwe Supporter wat de stand was.Maar nog was onze honger niet gestild want EL.C lette goed op ,hij had kennelijk de beelden van AZ-PSV gezien van keeper Bizot want ook de keeper van OFC wou technisch doen EL.C ontfutselde hem de bal lag hem af op Hakan en deze scoorde beheerst 7-0 en dat werd ook de eindstand want meteen floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd.O,ja Remco voordat je eerst uitgebreid met je Familie gaat praten kom dan eerst even naar Trouwe Supporter B.V.D alvast daarvoor.Jongens Bedankt voor een fijne voetbalmiddag.Zeer Vele Trouwe Supporter(S)