16 september 2018 14:00

Accommodatie

Onbekend

Het 1e elftal speelde afgelopen zondag tegen het naar de 3e klasse gepromoveerde en versterkt  IVV.
Deze tegenstander was een maatje te groot voor onze mannen. De 1e helft kon ons team IVV nog goed bijhouden.
De Racers starten deze week wel wat minder scherp dan vorige week en werd er veel balverlies geleden. Genrichio Silos kreeg een mooie kans, maar de keeper van IVV voorkwam een doelpunt. Joël Willemse voel uit met een vervelende spierblessure. Door een verdedigingsfout gingen we moet een 1-0 achterstand de rust in.
De 2e helft was de pijp leeg en werd RCZ overlopen. Het sterkere en vooral fittere IVV liep uit naar 6-0.
Volgende week begint de competitie thuis tegen Zaandijk. dat is naar verwachting meer een team van gelijkwaardig niveau.
Vol inzet en nu met scherpte vanaf de 1e minuut moet een goed resultaat mogelijk zijn. Hopelijk weten ook dit seizoen veel supporters de weg naar het Jagersveld te vinden. Deze steun kan goed gebruikt worden.