RCZ 1 (zon)

Competitie

4e klasse B

10 februari 2019 14:30

Vanmiddag gingen we op bezoek bij Zaandijk en ik was ietwat te vroeg, daar ik dacht dat het om twee uur begon. Maar het bleek dus half drie te zijn. Ging ik nog met droog weer weg maar toen ik naar de tribune liep regende het en het is niet meer droog geweest. De 1-0 van Z was een afstandsschot die door onze keeper verkeerd werd beoordeeld: 1-0. Toch kwamen we nog voor rust op gelijke hoogte via een voorzet van Marco kopte Revelino raak: 1-1, wat ook de ruststand werd. Na een paar minuten in de tweede helft kwam Z weer op voorsprong: 2-1. Maar weer kromde RCZ de ruggen en twintig minuten voor tijd kregen we een pingel daar een Z speler hands had gemaakt. Revelino achter de bal de Z keeper was een beetje irritant om de bal nog een keer aan te tikken om Revelino zo van zijn stuk te brengen, maar Revelino legde de bal weer goed,  scheidsrechter floot en Revelino schoot beheerst binnen: 2-2. Vlak voor tijd werd de bal nog tot drie keer ingeschoten op het Z doel maar de bal wou er niet in. Ook nog een duikeling van Tinus in het strafschopgebied maar de scheidsrechter trapte daar niet in en even later floot de de prima leidende scheidsrechter voor het einde. Mijn complimenten gaan naar het hele team. Jongens Bedankt voor een fijne voetbalmiddag. O ja, ook de Supporters bedankt die in grote getalen aanwezig waren in deze derby. Zo ontwaarde ik een hoop bekenden langs de lijn en ook hun echtgenotes waren aanwezig. Hulde daarvoor. Zeer Vele Trouwe Supporter(S)😊😊