Slechte wedstrijden dien je over de streep te trekken

RCZ 1 (zon)

Competitie

4e klasse B

4 november 2018 14:00

??Hedenmiddag togen wij richting Schermerhorn om daar de plaatselijke club te bestrijden en in de wetenschap zou de overwinning van vorige week een vervolg krijgen?.Nou ik kan u verzekeren het was niet best wat we lieten zien niemand was in goede doen vandaag maar ondanks dat werd het toch een overwinning.En slechte wedstrijden dien je ook over de streep te trekken en dat is gelukt.Na een paar kansjes voor ons wat allemaal net niet was lukte Boris het wel ,na een afgeslagen aanval van Sporting kreeg Boris net over de middenlijn bezit van de bal snelde lans drie spelers van Sporting(ala Dumrpies)joeg hij de bal in het dak van het doel 0-1 wat ook de ruststand werd.Na rust ging  ik een goeie twintig minuten voor tijd even naar het toilet toe en dan bij terugkomst had ik iets gemist zo bleek na afloop,want een paar minuten voor tijd zag ik Sporting scoren dus mijn gedachte was daar gaat onze overwinning vlak voor tijd ,maar ja dacht ik bij mezelf toch een punt toen de scheidsrechter floot voor het einde.Maar niets bleek minder waar ik nam mijn plekje in om de jongens en de staf = scheidsrechter te bedanken ,maar daar kwam eerst de vader en broer(tje) van de trainer en die zeiden allebei in koor Jan gefeliciteerd met de overwinning,dus mijn mond viel open van verbazing en een brede glimlach natuurlijk want het bleek natuurlijk dat ik de 0-2 had gemist dus al met al een goede afloop na een wel heel slechte wedstrijd al hoewel ik denk dat ik toch twee uitzonderingen mag maken voor Merijn en Boris die toch wel een goede wedstrijd afleverde .Jongens Bedankt en tot over twee weken.Zeer Vele Trouwe Supporter(S)??