Competitie

4e klasse B

28 oktober 2018 14:00

Eindelijk,Eindelijk,eindelijk,3x maar Liefst.

Dat hebben jullie verdiend ,3x hoera voor onze eerste overwinning wat hebben jullie geknokt om dit te bewerkstelligen het gehele team van trainer tot leider en verzorgen + reserves niemand uitgezonderd ,ook scheidsrechter De Heer N.landzaat die voortreffelijk floot.Door een misverstand achterin kwamen op een 1-0 achterstand ,en dat werd ook de ruststand.na rust een zeer agressief en aanvallend RCZ  ,maar geen doelpunten en ook A liet zich niet onbetuigd  en viel ook aan over de flanken ,maar onze achterhoede hield stand mt als sluitpost invaller keeper Leroy.Maar toch kwamen we na een kwartier in de tweede helft op gelijke hoogte na een voorzet van Oda maakte Ravelino gelijk 1-1 . RCZ werd sterker en sterker vooral gesterkt na de gelijkmaker en proefde dus meer .Een kwartier voor tijd kwam de beloning een knappe voor zet van Tom op het hoofd van Ravelino en dat betekende 2-1 ,wat een weelde RCZ voor het eerst dit seizoen op voorsprong .Nu was het voor de toeschouwers zenuwen en aftellen ,met een paar hachelijke momenten nog voor ons doel .maar geen doelpunten en was onze eerste drie punter een feit.Jongens nogmaals bedankt.Zeer Vele Trouwe Supporter(S)