Sporting S 1 (zon)

Competitie

4e klasse B

27 januari 2019 14:00

Hedenmiddag werd ik verwelkomd op het sportpark door Sabrina die mij feliciteerde met mijn verjaardag en daarna volgde er vele anderen allemaal dank daarvoor.De wedstrijd begon om tien over twee en binnen drie minuten maakten Revelino de 1-0,maar even later was het alweer gelijk 1-1.Maar  weer drie minuten later was het alweer 2-1 voor ons en wederom door Revelino.Hierna spoedde ik mij huiswaarts daar er visite aan de deur was dus heb ik het verdere verslag via de wattsup vernomen mijn excuses daarvoor, alleen niet via mijn ene bron die reageerde helaas niet ,maar via mijn tweede bron mijn dank daarvoor.Nog voor rust werd het wederom door Revelino 3-1 en Sporting kwam nog terug tot 3-2.Na rust helaas verkeerde woorden uit de dug-out vervolgens kregen we de scheidsrechter tegen en een pingel tegen wat 3-3 betekende.Hierna kregen we twee rode kaarten ,Maar RCZ liet zich niet kisten en weer was het Revelino die scoorde 4-3 wat onze mannen over de eindstreep trokken.ENKEL KAN IK TWEE NAMEN NOEMEN EN DAT ZIJN MERIJN EN ODA DEZE TWEE SPEELDEN ALS VELDHEREN. Jongens Bedankt Zeer Vele Trouwe Supporter(S😊😊