RCZ 1 (zon)

Competitie

4e klasse B

3 februari 2019 14:00

Hedenmiddag togen wij richting Oost-Knollendam om daar de plaatselijke club te bestrijden.We begonnen twintig minuten later daar RCZ de materiaal tas was vergeten mee te nemen ,maar gelukkig was de Heer M.Willemsen nog in Zaandam en deze nam de tas gelukkig mee.Na twee en twintig minuten opende Kn. de score uut een vrije trap op het hoofd van hun middenvoor de bal in de touwen 1-0.Maar na twee minuten later trok RCZ de stand alweer gelijk uit een vrije trap van Boris die mislukte ,kreeg hij de bal weer voor de voeten nu zette hij hem wel goed voor op het hoofd van Revelino diens kopbal belande op de paal maar de rebound was van Joshua 1-1.Nog voor rust kwamen we weer uit een stilstaand moment op een 2-1 achterstand .Maar even later was wet alweer gelijk door Revelino al heb ik door toilet bezoek het doelpunt gemist maar ik vernam het van de Heer J.Haak zodat we met deze stand gingen rusten.Na rust viel er niet zoveel meer te beleven dan enkel de wissel van Prior die het veld verliet en zijn plaats werd ingenomen door Marthijn.Maar zes minuten voor tijd veel mensen hadden al genoegen genomen met een gelijkspel maar niet onze Oda deze begon aan een solo gaf voor de bal belande bijna in het doel ,binnenkant paal er uit ,maar gelukkig stond Revelino weer op de goeie plek en tikte binnen 2-3 .Nu was het bij RCZ weg is weg tactiek maar de overwinning was binnen.Bedankt Jongens Zeer Vele Trouwe Supporter(S)😊😊