Gelijkspel in leuke en sportieve wedstrijd

RCZ 1 (zon)

Competitie

4e klasse B

30 september 2018 14:30

Op een zonnige middag togen wij naar mijn geboorte dorp Westzaan om daar de plaatselijke te bestrijden.Alle twee de ploegen hadden een valse start met een 1-0 nederlaag dus wat zal het deze middag brengen.Nou niet best van onze kant want net als afgelopen seizoen een misverstand achterin en de bal lag binnen 30 seconden in het net 1-0 voor W.Maar naarmate de wedstrijd vorderde kwam RCZ er beter in alhoewel onze linksback een paar keer voorbij werd gelopen greep onze adakwaat in om te wisselen en Oda weer op deze plek te posteren.Na ongeveer een half uur spelen kregen wij een gemakkelijk gegeven vrije trap die door Damian knap werd binnen geschoten {Ala Lasse Schöne } 1-1.Met deze stand gingen we rusten.Na rust een oppermachtig W en na vijf en twintig minuten kwamen zij dan ook op een 2-1 voorsprong daar onze rechtsback ietwat verkeerd timede en kon een speler van W zo binnen tikken.Een paar minuten later de 3-1 maar deze werd op advies van onze grensrechter afgekeurd wegens buitenspel.In blessuretijd kwamen wij toch nog op 2-2 daar de keeper van W de bal losliet en onze middenvoor erbij stond en zo binnen kon tikken maar daar stak de keeper van W een stokje voor en vergreep zich aan onze middenvoor en de scheidsrechter wees naar de stip Tom ontfermde zich over de bal lag deze beheerst neer scheidsrechter floot Tom Liep en tikte beheerst binnen 2-2  een minuut later floot de scheidsrechter voor het einde en  hadden beide ploegen hun eerste punt binnen.Jongens Bedankt voor een leuke en sportieve wedstrijd.Zeer Vele Trouwe Supporter(S)