Datum

6 oktober 2018 13:45

Accommodatie

Onbekend

Hedenmiddag in een heerlijk najaars-zonnetje togen wij wij richting Zunderdorp om daar de plaatselijke voetbalclub te bestrijden.Al snel kwamen wij op 0-1 een pass van Vabian op Peter de keeper van H stond te ver voor zijn doel Peter gaf een lob en die was raak .Paar minuten later was het alweer gelijk door een misverstand achterin.Drie minuten later kwamen wij alweer op voorsprong Michael(J) legde de bal terug op Remco en tegen diens schot had keeper van H geen verweer 1-2.Bij een cornerbal voor H kwam de bal op de borst van Andre meteen door op Vabian en die probeerde het net als Peter met een lob ,maar nu van net over de middenlijn ,maar helaas voor ons net naast de verkeerde kant van de paal zo gingen wij dus rusten met de voorsprong van maar 1 doelpunt. Na rust was Hakan in het veld gekomen en na een paar minuten was Hakan er als de kippen bij toen een verdediger van H verkeerd terug speelde ,hij lag de bal af op Michael(O) maar de bal werd uit de doelmond gekopt.Hierna een lange solo van Vabian afgelegen op Frank en diens schot werd net over getikt door de keeper.Hierna weer een verkeerde terug speelbal van H ,maar nu was Hakan er weer als de kippen erbij door de benen van de keeper(dank je wel Sabrina)en dat betekende 1-3 en wat opluchting voor ons.Want H liet het er niet bij zitten en men vuurde ook een afstandsschot op ons doel af maar Arno pareerde de bal over de lat heen .Intussen waren de jarige EL.C en Jeroen in het veld gekomen en even later een knappe bal van Michael(O) op Gertjan deze gaf voor op EL.C maar diens schot ging hoog over. Vlak voor tijd nog een knappe redding van Arno zodat de eindstand werd bereikt 1-3.Jongens bedankt weer voor een fijne middag.Zeer Vele Trouwe Supporter(S)??