Ankaraspor FC 35+1

Competitie

1e klasse A

27 oktober 2018 16:00

Hedenmiddag ontvingen wij Ankaraspor uit Amsterdam op ons complex ,de wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter de Heer M.Goebert en zijn vaste assistent de Heer J.Laan .om kwart over vier werd er afgetrapt en toen merkte ik pas dat ik mijn inspreek apparaat was vergeten dus daarom een beknopt verslagje.De ruststand was 0-0 en na rust was RCZ toch wel oppermachtig de 1-0 was van Michael(O)die een dwarrelschot afleverde en dat betekende 1-0 en die werkte bevrijdend alhoewel de 2-0 lang op zich liet wachten,maar uiteindelijk was het EL.C die dat doelpunt voor zijn rekening nam.Antonio nam de 3-0 voor zijn rekening en het slotakkoord was voor Hakan die de 4-0 binnen tikte ik bedank jullie en Ankaraspor voor een zeer leuke en sportieve wedstrijd.Zeer Vele Trouwe Supporter(S)