RCZ 1 (zon)

Competitie

4e klasse B

11 november 2018 14:00

Hedenmiddag gingen wij ten tweede male richting Schoorl om daar het restant uit te spelen van achtentwintig minuten en wel 11 tegen negen wat vooraf natuurlijk geen haalbare kaart zou zijn om de 2-1 achterstand om te buigen naar een gelijkspel, hadden we de eerste wedstrijd de scheidsrechter tegen ,helaas voor die achtentwintig minuten was deze ook niet bijster sterk begon al met het oplopen met een grote brul RCZ deze kant of wij dat zelf niet wisten dar het zo was toen het gestaakt werd.Over deze minuten het volgende twee foutjes achterin en dat betekende 4-1 voor D en over en sluiten voor ons deze soap van de KNVB.Jongens Bedankt.Zeer Vele Trouwe Supporter(S)