Westzaan 1

Competitie

4e klasse D

27 oktober 2019 14:00

Hedenmiddag ontvingen wij mijn geboorte dorp Westzaan. Mijn gevoel zegt vandaag gaat het gebeuren voor ons. maar helaas kwam dat weer niet uit mede dankzij de keeper van W daar deze zeker drie cruciale reddingen verrichte in de tweede helft. Maar eerst nog iets over de eerste helft waarin wij niet veel in de melk hadden te brokkelen daar W heel goed afjaagde, en ja hoor vlak voor rust kwamen we weer op achterstand 0-1. In de tweede helft was het RCZ wat de klok sloeg en na twintig minuten was het dan ook raak een schuiver van Ramboo via binnenkant paal in de touwen 1-1. Maar helaas lukte het verder niet en lees eerste alinea waarom het niet lukte om door te drukken. En wat gebeurt er in blessure tijd ,net als tegen WSV,30 wist W wel te scoren en  gingen dus in mijn optiek met een gestolen overwinning van het veld en daarin was ik niet de enige die dat vond. Ook enkele W supporters zeiden dat een gelijk spel, had de verhouding beter weer gegeven. Jongens Bedankt, hopelijk volgende week eens een overwinning voor ons. Zeer Vele Trouwe Supporter(S)