G.L. (Gianni) Hoovenstat

Accommodatie

Onbekend

Pupil van de week!

Na de weergaloze overwinning van JO8-2 afgelopen zaterdag waren Casper van Hartingsveldt en Mike Jurgens uitgekozen als Pupil van de week. Om 12.45 melden beide zich in de bestuurskamer alwaar ze het Pupil van de week shirt kregen inclusief een door het eerste gesigneerde bal. Toen ging de deur dicht en moesten de ouders weg. De "geheime" wedstrijd bespreking ging beginnen die ze ook mochten bijwonen en na afloop niet hebben verklapt.

Via de kleedkamer gingen zij het veld op en konden ze gaan deelnemen aan de warming-up en was het wachten op het grote moment. De aftrap.

De scheidsrechter blies op zijn fluit en Mike en Casper begonnen aan een record aanval. Via een minuten durende aanval lieten zij de keeper van WSV 1930 uiteindelijk compleet kansloos ;-) en werd er uiteraard gescoord. Keeper Jouk van JO8-2 was ook komen kijken om zijn teamspelers aan te moedigen op deze toch wel bijzondere dag voor deze twee pupillen.

Vanaf het moment van de officiele aftrap kon de toekomst van RCZ gaan kijken naar het eerste team. En ondanks de stromende regen bleven ze op en om het veld om uiteindelijk als laatste de kantine te betreden alwaar de vader van Casper was begonnen met zingen voor de derde helft. Top Dag!