RCZ 1 (zon)

Competitie

4e klasse D

3 november 2019 14:30

Eindelijk weer eens een positief resultaat voor ons zondag team. Hadden we een puntje mee genomen hadden we blij geweest maar het werden er drie. Maar eerst even iets anders. Bij aankomst bleek dat er geen parkeerplaats was, die was er wel maar duur betaald parkeren of een goede 250 meter verder, daar was het gratis. Nu iets over de wedstrijd. Die begon met regen dus werd er vaak gegleden, maar toch voor rust kwamen wij op voorsprong door Rambo. Maar hierna hielden we toch ons hart vast, want de achterhoede gaf toch wel wat kansjes weg, maar Rik stond zijn mannetje vandaag en wenste de nul te houden. Toch werd hij nog voor rust gepasseerd maar op advies van onze grensrechter afgekeurd wegens buitenspel. Even later floot de toch wel zwak fluitende scheidsrechter voor de rust. Na rust had Harry gewisseld en toen konden we zien dat onze achterhoede iets beter stond, en werd onze 0-2 nog afgekeurd wegens buitenspel, maar even later was het toch 0-2. Ik had de namen ingesproken van de doelpuntenmakers, maar helaas verkeerde items gewist hedenmorgen. Maar RCZ liep geleidelijk uit naar 0-5, wat een ongekende weelde voor de meegereisde SUPPORTERS die de hele wedstrijd de regen trotseerden. Jongens Bedankt, Zeer Vele Trouwe Supporter(S)