RCZ 1

Competitie

4e klasse B

11 oktober 2020 14:00

Ons 1e elftal kwam met een prachtig resultaat terug uit het landelijke Ursem, waar het nog ongeslagen Dynamo op de eerste nederlaag werd getrakteerd. Onze mannen waren niet onder de indruk van de forse overwinningen van Dynamo en voetbalden een knappe uitwedstrijd.
Na een boeiende eerste helft werd er met een 0-0 stand de rust in gegaan.
Jeremy maakte het na ongeveer een kwartier in de 2e helft het de Dynamo keeper zo lastig, dat via Jeremy de bal in het Dynamo doel vloog. Groot was de vreugde op het veld en ook bij de whatsappgroepen die in het Zaanse nauwlettend de telefoon in de gaten hielden. Na een minuut of 5 maakte Dynamo gelijk en kwam daarna opzetten. Zou RCZ het weten vast te houden? De slim op de counter spelende Racers hadden echter nog wat moois in petto. Een minuut of 5 voor tijd zorgde Cees na een prachtig genomen corner voor de 1-2. In de laatste minuut zorgde Angelo voor de bevrijdende 1-3. De wedstrijd was beslist. Een mooie overwinning op een sterke ploeg was een feit.Door gunstige uitslagen werd het al snel duidelijk dat RCZ 1 zich aan de kop van de ranglijst had genesteld. Super.Hoewel het allemaal dicht op elkaar staat, is dit een prestatie van formaat.
Bij het schrijven van dit verslag is onduidelijk hoe de competitie verder gaat. Maar de competitiestart is er één die er wezen mag!