Competitie

3e klasse 04

26 september 2020 11:00

Alweer bij KFC voetballen? Ja, het was toch echt zo! Gelukkig was het droog en begon de zon ook nog te schijnen. De mannen en dames hadden er weer zin in!

Antonia begon de eerste helft op doel. Melih kreeg al meteen een mooie kans om te scoren maar miste. Maar al snel werd het 0-1 door een eigen doelpunt door KFC, of was het toch Chahid die scoorde? Daarna al snel 1-1. Onderschat deze ploeg van KFC niet. Het werd vechten voor de bal, bloedspannend!

Er volgden wat kansen voor Melih, Troy en Björn maar KFC was niet slecht in verdedigen. Gelukkig stonden er weer veel ouders aan te moedigen. Dat hielp want Troy scoorde 1 -2.

Mooie kansen voor Chahid en Björn. Helaas, 2 -2! Maarrrrr,  al snel werd het 2-3 door een prachtige goal van Björn. Ook Melih scoorde en het werd 2-4.

De tweede helft; Melih op doel. Er volgden weer wat goals van Chahid, lekker bezig hoor! Björn, Troy en James scoorden er ook nog een paar en de eindstand werd 5-9.

Hieperdepiep hoera, Miguel was jarig, dus er werd getrakteerd op chips en snoepjes.

Wat een leuk team is dit toch! Bedankt Björn, Miguel, Chahid, James, Troy, Melih, Rio en de 2 meiden Antonia en Malin, op naar komende zaterdag, thuis tegen SVA!