Mannen zondag, 1, 4e klasse E

18 september 2016 14:00

Scheidsrechter

Gertges, R.

Wat zal ik over deze wedstrijd schrijven? Ik moet in mijn hart kijken: helaas niet veel. Zo slap als wij aan deze wedstrijd begonnen vergeleken met onze tegenstander, de gasten waren veel agressiever dan wij. Waar de bal was zag je twee spelers van SDZ. Dan zou je zeggen dan moet er toch minimaal een speler van RCZ vrij lopen, maar ook dat lukte ons zelfs niet. Bij de eerste goal verspeelde onze nummer 11 de bal en SDZ profiteerde daarvan 0-1. Even daarvoor had onze keeper nog een vrije trap gepareerd. Bij de tweede goal kon de nummer zeven van SDZ zomaar opstomen, passeerde drie man inclusief de keeper: 0-2. Nog geen drie minuten later weer een verkeerde pass, de bal werd meteen geroutineerd naar de aanval van SDZ en dat betekende nummer drie wat ook de ruststand werd. Na rust een agressiever RCZ uit de startblokken. Al snel wisten we ondanks het vlagsignaal van de grensrechter van SDZ de 1-3 te maken en we probeerden meteen door te drukken, maar de aansluitingstreffer wou niet vallen en wat gebeurt dan meestal? ,Jawel dan valt hij aan de andere kant wel: 1-4. Jongens, helaas. Volgende week beter van start gaan.