Mannen zondag, 1, 4e klasse E

25 september 2016 14:30

Scheidsrechter

Vliet, J.C. van

Hedenmiddag ging ik met mijn Prive Chauffeur via de A8 maar nu naar Durgerdam om daar de plaatselijke club te bestrijden. Daar aangekomen op het smalle dijkje ontstond er al een aardig probleempje om het parkeer terrein te bereiken, maar na een paar minuten loste zich dat uiteindelijk op. Om zeven minuten over half drie liet de scheidsrechter van dienst eindelijk aftrappen en zag ik tot mijn verbazing dat ook het zondag 1 erg veel invallers had en twee good-old Heren Reserve stonden bij ons elftal. De eerste helft valt niet zoveel over te schrijven. We hadden enkele kansjes maar werden tot drie keer een halt toe geroepen door de vlaggenist van DRC en waar de scheidsrechter in mee ging. Dit tot ergernis van al wat RCZ was. Achterin hielden Merijn en zijn manschappen keurig stand, zodat wij met een blanco stand gingen rusten.

In de rust schoof de scheidsrechter aan bij enkele supporters van DRC wat onze supporter Tyron niet prettig vond en daarom een praatje ging maken met hem waarop de scheidsrechter naar zijn kleedkamer ging. Of het geholpen heeft weet ik niet maar we konden na rust niks meer verkeerd doen bij de scheidsrechter. Nog  geen twee minuten nadat hij in het veld kwam haalde Damian verwoestend uit en was de keeper van DRC kansloos. Wat een weelde ,want vooraf gaf niemand ons iets, Ja hopelijk een punt{je} ,maar nu konden het er drie worden en mijn eerste woorden achter de rug van EL.C waren en nu Michael{O} en Johan {jopie} om de boel achterin op slot te gooien. Twee tellen later leek wel of de trainer op zo'n afstand mijn woorden had gehoord want Johan kwam er in en ondanks dat er een enkele vrije trap en een paar corners werden weggegeven wist DRC niet te scoren en dat deed Tom wel 0-2 en kon al wat RCZ opgelucht adem halen en weltevree huiswaarts keren.
Jongens Bedankt voor een Fijne Voetbalmiddag.