Mannen zondag, 1, 4e klasse E

2 oktober 2016 14:00

Scheidsrechter

Klijnstra, C.J.

Op een regenachtig Jagersveld ontvingen wij vanmiddag Ilpendam uit de gelijknamige plaats. Over deze wedstrijd valt niet zoveel te schrijven, daar soms goed voetbal niet mogelijk is met soms doorschietende ballen op het natte veld. We kregen voor rust enkele kans{jes}  maar die werden niet benut helaas,  zodat we met een blanco stand gingen rusten. Na rust een meer aanvallend RCZ maar geen  doelpunten. Telkens was de keeper van Ilpendam een sta in de weg, Ilpendam kwam op een 0-1 voorsprong. Een uittrap van Body kwam bij een Ilpendam-speler terecht. Deze speelde de rechtsbuiten aan en deze haalde meteen verwoestend uit en een aan de grond genagelde Body had het nakijken. Toch kwamen we op gelijke hoogte door een afstandsschot via de binnenkant paal.  Ondanks geen lijntechnologie wees de scheidsrechter naar het midden, daar hij gelukkig voor ons zelf op de lijn stond 1-1. Drie minuten later een onnodige vrije trap op rand van de zestien waarin de achterhoede inclusief Body toch werd verschalkt: 1-2.
Jongens, we hebben zeer goed gevoetbald maar helaas deze middag geen punten. Maar ga echt zo door dan komen de punten echt.