Mannen zondag, 1, 4e klasse E

6 november 2016 14:00

Scheidsrechter

Brandt, L.M.C.

Hedenmiddag op druiliger sportpark jagersveld ontvingen wij tegenstander Zaandijk voor de enige derby in deze afdeling. Even na twee uur liet scheidsrechter de Heer Brandt aftrappen en ook na enkele minuten stonden we me t 0-1 achter dom balverlies en na doorjagen van Z kon een Z speler van circa 20 meter uithalen en over Body verdween de bal in de touwen. Maar het gaf ook een schokeffect want de vechtmachine ging aan er kwam een kans voor Bennie waar hij vorige week wist te scoren schoot hij nu net naast. Ook Tom kwam alleen voor de keeper maar zijn schot werd geblokkeerd door de keeper ook de hard werkende Mousa kreeg een kans{je} maar het mocht gewoon de eerste helft niet terwijl Z hier weinig tegen overstelde want er was weinig gevaar voor het doel van Body geweest kwa kansen voor Z.Na rust een nog agressiever spelend RCZ  en al na een paar minuten een kans voor Mousa maar werd helaas licht aan getikt waarbij de bal op de stip had gekund maar de overigens prima leidende scheidsrechter liet doorspelen en wilde daar niks van weten ,en even later liet hij ook doorgaan na een goed genomen vrije trap waarbij de keeper de bal stopte op de lijn of er net overheen maar helaas had de Heer Brandt geen doellijn technologie en liet doorspelen en na ongeveer twintig minuten in de tweede helft en uitgespeelde counter betekende 0-2.En als u nu dacht RCZ geeft zich gewonnen dan heeft u het mis onze vechtmachine bleef gaan tot het bittere eind maar er veranderde helaas niets in de score .Jongens ga zo door dan komt het beslist allemaal goed .Bedankt voor een fijne voetbalmiddag.