Scheidsrechter

Vliet, J.C. van

Accommodatie

Onbekend

Hedenmiddag moesten wij naar tuindorp Oostzaan om daar de return wedstrijd te spelen tegen de Meteoren .Om iets over tweeën liet scheidsrechter de heer J.C.van Vliet aftrappen na een aftastend begin van beide ploegen ,kwam na een kwartier spelen de Meteoren beter in hun spel dan van onze zijde  wat erg stroef ging en erg ongecontroleerd alhoewel we toch enkele kleine kans(jes) kregen maar niet werden benut na een half uur spelen kwam de M op voorsprong door een fout in onze achterhoede 1-0. Na rust had onze trainer twee wijzigen ingevoerd en na vijf minuten in de tweede helft was het al raak voor ons, uit een corner knikte Terry raak 1-1 met als gevolg een scheldpartij richting scheidsrechter van de trainer van de Meteoren wat de scheidsrechter gewoon op zijn beloop liet ook wat gele kaarten betreft richting de Meteoren deed hij af met vermaningen en aan onze zijde voor iets wat lichter was dan wat de Meteoren deed moest er bij ons weer een speler vanaf met twee keer geel, maar onze tien man hielden keurig stand ondanks de aanslagen op Oda eerst buiten de lijn en daar zij onze bank wat van en als de kippen was de scheidsrechter bij de bank om daar iets van te zeggen en tegen de bewuste overtreding werd niets gedaan. Een paar minuten voor tijd idem dito, Oda kwam weer op, passeerde twee man, maar werd toen ineens van achteren neer gehaald waar normaliter rood voor staat. Deed de scheidsrechter af na enig gejoel van ons publiek met een gele kaart al ging dat niet van harte. Na afloop zei onze voorzitter dat ook nog eens tegen de scheidsrechter dat op van achteren neerhalen maar 1 straf staat en dat is rood ging deze man in het groen zonder om te kijken als een HAAS richting kleedkamer,maar jongens het was een halve revanche voor de thuisnederlaag.Jongens Bedankt .Zeer Vele Trouwe Supporter(S)