Mannen zondag, 1, 4e klasse E

5 februari 2017 14:00

Scheidsrechter

Engel, J.P.

Net als vorige week valt er weinig over deze wedstrijd te schrijven ,behoudens de eerste vijf minuten en weer de tweede helft ,de eerste vijf minuten creëerden we drie op gelegde kansen ,maar alle drie onbenut ,en zoals meestal dan een keer gevaar voor ons doel en het is een doelpunt ,het zou zelfs 0-2 geworden zijnn ware het niet dat de scheidsrechter na overleg met onze grensrechter deze goal afkeurde.Na rust was er bij ons weer een wissel toegepast  .Halverwege de tweede helft wisten we de gelijkmaker te maken ook zelfs de 2-1 daar de keeper de bal achter de lijn plukte ,maar daar de scheidsrechter bijna op de middenlijn en hun grensrechter op zestien meter lijn oordeelde beiden geen doelpunt.Rest mij te vermelden dat de scheidsrechter helaas niet capabel om deze wedstrijd te lijden jammer genoeg.Jongens Bedankt Zeer Vele Trouwe Supporter(S).P.S. Marco S niet mij meer vergeten HE