Mannen zondag, 1, 4e klasse E

19 februari 2017 14:00

Scheidsrechter

Cakir, S.

Hedenmiddag ontvingen wij rode lantaarndrager DRC uit Durgerdam waar we de heen- wedstrijd met 2-0 van hadden gewonnen. Over de eerste helft valt niet veel te schrijven dan die ene kans voor Miquel buitenkant paal return voor zijn voeten ,maar nu van de doellijn afgekopt. Verder viel op dat scheidsrechter de heer Cakir er een mannelijke wedstrijd van wilde maken, want we hoorden niet anders dan “ga door” wat toch wel de wedstrijd ten goede kwam. Tot zover de eerste helft . Na rust kwam ik net naar buiten (eerst toilet bezoek) zag ik de spelers bij de corner vlag rond Miquel juichen en stonden we dus met 1-0 voor, de assist was van Sebastiaan liet ik mij vertellen. Met hand en tand verdedigden we deze voorsprong. Marco bracht zelfs EL.C in het veld om een beetje rust te creëren maar toch kwam de gelijkmaker daar de scheidsrechter een handsbal zag terwijl het de borst was dus een pingel voor DRC  en deze pingel werd benut. Maar het slotakkoord was toch voor RCZ: een knappe voorzet van Miquel voor de voeten van Marco Stengs en deze haalde snoeihard uit en dat betekende 2-1.  Even later floot de heer Cakir voor het einde . Na de uitslagen gezien te hebben zijn we weer een plaatsje gestegen. Ga zo door jongens.

Jongens Bedankt Zeer Vele Trouwe Supporter(S)