Mannen zondag, 1, 4e klasse E

23 april 2017 14:00

Scheidsrechter

Loen, J.H. van

Hedenmiddag ontvingen wij Buiksloot uit Amsterdam het eens zo roemruchte Volewijkers .Na ongeveer tien minuten dacht de RCZ aanhang te kunnen juichen een pingel voor ons en een rode kaart voor B,Miquel achter de bal ,maar de 16 jarige b junior van B stopte de pingel een tweede kans voor Miquel maar die ging voor langs.En wat dan meestal gebeurt een uitval van B en deze wisten wel te scoren 0-1.Het enigste wat we toen deden was alles in die trechter gooien dan krijg je alleen maar scrimmage,s en met kunst en vliegwerk haalden B de rust.Twintig minuten voor tijd eindelijk eens een goed genomen corner op het hoofd van Dave en tegen diens kopstoot had de keeper van B geen verweer 1-1.Maar daar hadden we niet genoeg aan drie punten hadden we nodig en geen een.Dus bleef RCZ buiken op het doel van B kansen genoeg maar geen doelpunten,maar toch tien minuten voor tijd wist Dave weer het net te vinden 2-1.En het slot akkoord was voor Oda deze kapte zijn man uit op zestien en scoorde beheerst de 3-1.Jongens we zijn er nog niet uit de laatste drie wedstrijden hebben we minimaal nog vier punten nodig om de nacompetitie te ontlopen wij rekenen op jullie. Zeer Vele Trouwe Supporter(S)