Mannen zondag, 1, 4e klasse E

30 april 2017 14:00

Scheidsrechter

Poot, D.

Hedenmiddag gingen wij op bezoek bij IVV in Landsmeer zij stonden op de derde plaats en konden Periode Kampioen worden wat zouden onze jongens doen na de overwinning op Buiksloot.Nou het zag er niet goed uit Marco blesseerde zich in de warming up ,maar kon toch aan de wedstrijd beginnen met 1 wissel als speler en Jeffrey als reserve keeper had Marco het ook moeilijk .Maar wonderwel onze jongens werkte keihard voor een goed resultaat ,al in de eerste minuut een prachtige save van Marthijn en dat gaf de burger al moed ,maar toch door twee misverstanden achterin kwamen we 2-0 achter dus dachten onze supporters dat wordt een dikke nederlaag,maar nee RCZ kromden hun ruggen en gingen vervend in de aanval en bleek dat IVV wel kwetsbaar was achterin maar tot doelpunten kwam het niet en tussendoor knalde IVV nog een keer op de paal twee minuten voor rust werd Terry in de diepte aan gespeeld gaf op het juiste moment voor en Marco knikte  binnen 2-1 even later floot de scheidsrechter de Heer Poot voor de rust.Na rust gingen we onverdroten voort maar een vrije trap zou ons de das om doen ,Marthijn riep los  maar hun spits was effectiever en tikte de 3-1 binnen jammer.Maar weer kwamen we dichterbij door een pingel benut door Bennie  3-2.En IVV moest steeds meer terug en de 3-3 viel ook vier minuten voor tijd scheidsrechter wees al naar de midden ,en zag toen de grensrechter staan en na overleg met hem werd het doelpunt afgekeurd ,als je als scheidsrechter naar het midden wijst geef je aan dat je er beter voor staat als de grensrechter en dan moet je ,je niet laten ompraten door een club grensrechter want nu pakte deze man een punt van ons af en bezorgde zijn club de drie punten ,dus in mijn optiek een gestolen overwinning voor IVV en de grensrechter was na afloop heel snel naar de kleedkamer gelopen met een dikke glimlach op zijn gezicht en dat zegt genoeg ,jongens zoals jullie gisteren speelden zie het zondag ,zonnig voor ons in.Zeer Vele Trouwe Supporter(S)