Mannen zondag, 1, 4e klasse E

7 mei 2017 14:00

Scheidsrechter

Yildirim, M.

Hedenmiddag ontvingen wij G/E uit Amsterdam onder een talrijk publiek om onze jongens aan te moedigen voor de broodnodige drie punten .En al na vijf minuten was het raak Marvin knalde van voor de middenlijn op het doel van G/E waar de bal ineens snel daalde en over de keeper heen in het doel belande 1-0.Dit was natuurlijk een lekkere opsteker na een paar gemiste kansen wist Mousa na twintig minuten de 2-0 te scoren na nog een paar gemiste kansen om de score uit bouwen bleven onbenut ,wat jammer was  ,want dan had je definitief afstand genomen van G/E ,I.P.D.V. gingen we terug lopen en dat is nooit goed en jawel twee minuten voor de rust maakten zij  door een verdedigingsfout de aansluitingstreffer 2-1.Na rust bleven wij teveel op onze eigen helft spelen wat nooit goed is natuurlijk en waar ik voor vreesde gebeurde een kwartier voor tijd en alweer een verdedigingsfout kwam G/E op 2-2.Jongens nog 1 FINALE pak die strohalm om nacompetitie te ontlopen ,denk aan jullie trouwe supporters.Zeer Vele Trouwe Supporter(S)