Overbos 35+1

Competitie

Mannen 35+ zaterdag, 35+1, 1e klasse 09

10 september 2016 14:00

Hedenmiddag op een zon overgoten en druk bezet Jagersveld ontvingen wij een voor ons onbekende tegenstander en wel Overbos.Om twee uur liet scheidsrechter de Heer K.Dallinga aftrappen al in de eerste minuten waren de bedoelingen van RCZ duidelijk aanvallen en de druk er op houden ,wat ons dan ook goed af ging alleen de keeper van Overbos wilde deze middag niet echt mee werken,en was dan ook een sta in de weg met afstandsschoten van onze zijnde,maar voor de zoveelste keer passeerde Ahmid zijn tegenstander de trok de bal voor en Michael{O} tikte binnen ,maar op advies van de grensrechter werd de goal afgekeurd de bal zou  over  de achterlijn zijn geweest.Maar een paar minuten later was het dan toch raak nadat we al eerst een keer de paal hadden geraakt,na goed stoorwerk van   Ahmid zette hij voor en Michael{O} scoorde dan eindelijk de 1-0.En paar minuten later weer een knappe aanval en Michael{O} scoorde de 2-0.U denkt natuurlijk hadden wij geen tegenstander natuurlijk wel ,de eerste keer dat ze or de achterhoede werden zij resoluut door onze grensrechter{J.Laan} afgevlagd wegens buitenspel,even later lukte het wel maar schoten zijnet over het doel.Even later brak Ahimid weer door op links maar schoot op de voet van de keeper,maar de terugspringende bal kwam even later weer voor zijn voeten en toen wist hij wel te scoren 3-0.Even later de eerste hoekschop voor Overbos maar hier kwam ook niets uit voor hun.Nog geen minuut later na weer goed storen van Ahmid en het zelf afmaakte en de stand op 4-0 bracht.Vier miuten later een schitterende bal door het midden heen op Michael{O}die het met een prachtige lob over de keeper heen van Overbos betekende 5-0 wat ook de ruststand werd.Na rust stond Tootsy weer eens in de voorhoede die ook de eerste kans kreeg na rust maar i.p.v  zelf te schieten lag hij hem af op Michael{O} deze door naar Gertjan maar diens schot werd gepareerd door de keeper.Hierna een kans voor Michael{J} maar diens schot belande op de paal.Toen kwam de tweede kans voor Tootsy nu schoot hij zelf maar zijn schot werd gepareerd door de keeper.Hierna kwam een Goal volgens het boekje Gertjan komt op geeft af op Michael{O} die meteen terug op Gertjan die gaf voor en Tootsy kon scoren.Even later probeerde Patrick het ook maar eens van afstand maar diens schot verdween over het doel.Michael {J} scoorde de 7-0. Het laatste antwoord was voor Patrick die de 8-0 liet aantekenen meteen na de aftrap floot scheidsrechter de heer Dallinga voor het einde.