IJmuiden 35+1

Competitie

Mannen 35+ zaterdag, 35+1, 1e klasse 09

17 september 2016 14:00

Hedenmiddag ontvingen wij tegenstander Ijmuiden uit de gelijknamige plaats. De heren waren nog niet erg wakker want zij waren hun tas met wedstrijdkleding vergeten! Na overleg kregen zij tenues van RCZ zodat de wedstrijd toch doorgang kon vinden. Om acht minuten over twee liet scheidsrechter de Heer K.Dallinga aftrappen. Tot mijn ontsteltenis zag ik een een ietwat andere opstelling dan vorige week en de tegenstander was ook veranderd vergeleken met vorig seizoen. Voor rust kregen we enkele kansen maar de bal wou er niet in. Ook konden wij elkaar niet erg vinden vandaag ,een hoop foutieve pasjes, vaak in de voeten van een tegenstander, maar toch nog voor rust kwamen wij op voorsprong.  Een makkelijk gegeven vrije trap {volgens Hans} waar Remco achter ging staan en beheerst over het muurtje heen in de touwen 1-0. Vijf minuten later liet Michael{O} via een pingel de 2-0 aantekenen. De meeste toeschouwers dachten nu RCZ gaat wel doordrukken ,maar nee we gingen teruglopen. Arno moest enkele keren handelend optreden ,ook gaven we nog vier corners weg voor rust maar we hielden stand tot de rust .Na de rust valt er niet veel om over te schrijven. Ja dat wij steeds meer achteruit moesten en wat dan ook binnen de kortste keren 2-2 betekende, waarbij aangetekend dient te worden dat de gelijkmaker volgens velen in buitenspelpositie werd gemaakt, ook volgens grensrechter J.Laan die bij het schieten van de bal direct zijn vlag op stak ,maar wat niet opgemerkt werd door de scheidsrechter en kon Ijmuiden de 2-2 scoren en de scheidsrechter wees naar het midden ondanks de protesten van RCZ zijde.Maar toch een kwartier voor tijd ging Pedro goed door ondanks dat hij weggleed kwam hij toch weer aan de bal zette voor via de voet van de keeper kwam de bal voor de voeten van Peter en deze tikte beheerst binnen 3-2. Wat een opluchting bij de spelers en supporters ,maar toch met nog twee minuten op de klok werd Arno verrast met een hoge bal die vlak voor hem stuiterde over hem heen binnenkant paal 3-3. Vlak hierna floot de scheidsrechter voor het einde van een wel zeer sportieve wedstrijd, afgaande op het duel mochten we toch wel blij zijn met een punt> Jongens volgende week beter. Jongens toch bedankt voor een fijne voetbalmiddag.