Eendracht'82 35+1

Competitie

Mannen 35+ zaterdag, 35+1, 1e klasse 09

1 oktober 2016 14:00

Vanmiddag ontvingen wij Eendracht '82 uit Amsterdam op een zeer zonnig Jagersveld. Ik zag gelukkig een weer bijna compleet RCZ en een nieuw team van Eendracht vergeleken met vorig seizoen. Na een paar afgeslagen aanvallen door de achterhoede van Eendracht ging opeens Sahim op links door en bracht de stand op 1-0 en ondanks het vlagsignaal wees scheidsrechter de Heer K. Dallinga toch naar het midden. Vlak hier na brak Michael{O} door op rechts, teruggelegd op Michael{J} die haalde verwoestend uit maar op de voet van de keeper. Even later brak Peter door op links en schoof de bal nu wel binnen wat twee keer ervoor niet lukte: 2-0. Voetbalde Eendracht dan niet zou U denken?  Jazeker wel, alleen zij kwamen niet door onze achterhoede heen met aan het hoofd Remco als vervanger voor Andre als laatste man. Enkel vanaf de aftrap een geplaatste bal op het hoofd van hun nummer negen betekende ineens 2-1. Even later een corner in tweeën; Sahim geeft voor op Michael{O}, die legt terug op Peter en deze scoort beheerst 3-1. Nadat hij zelf twee keer had gescoord legde hij hem nu goed af op Michael{O} en tegen diens verwoestende uithaal had de keeper van Eendracht geen verweer 4-1. Nog voor rust werd het 5-1. Nu brak Peter weer door op links, gaf hem af op Sahim en scoorde beheerst 5-1, zeer verdiend voor zijn goede optreden. Na rust ging Tootsy van zijn eigen helft af, sprintte door tot in het strafschop gebied, legde hem af op Peter en deze tikte nummer zes binnen 6-1. Het klinkt allemaal eentonig maar Eendracht kwam er echt niet aan te pas deze middag tegen een ontketend en oppermachtig RCZ. Een sprintende Peter op links gaf door aan Michael{O}, deze schoof door op Tootsy en deze scoorde nummer zeven 7-1. Hierna een slimme pass van Hakan op de mee gelopen Gerth-Jan en deze tikte nummer acht binnen 8-1. Hierna deed Hakan het zelf maar eens van afstand en scoorde zo nummer negen: 9-1. Het slot was voor Peter. Eendracht dacht aan buitenspel van Michael{O} maar deze deed niet mee aan het spel en zo kon Peter de dubbele cijfers aan tikken 10-1. Even later floot scheidsrechter de Heer K. Dallinga voor het einde van deze wel zeer sportieve tegenstander.
Jongens, bedankt voor een fijne voetbalmiddag.