Datum

15 oktober 2016 14:00

Accommodatie

Onbekend

Hedenmiddag ontvingen wij het Haarlemse Schoten dat in de eerste minuten niet compleet was, maar scheidsrechter de heer K. Dallinga liet de wedstrijd toch beginnen. RCZ liet er geen gras over groeien en na enkele minuten wist Peter al te scoren: 1-0. RCZ dacht nu een makkie te hebben maar niets was minder waar want een foutje in de achterhoede van Frank werd bijna fataal maar gelukkig voor ons net voorlangs. Kennelijk was Frank onder indruk dat zijn vader langs de lijn stond. Even later weer een klutsbal voor de goal van Schoten waarvan Remco profiteerde en dat was nummer twee: 2-0. Wie dacht dat Schoten zich hierbij neerlegde had het mis, daar Schoten nu compleet was en voorin een goede stoorzender had en moest onze achterhoede keihard aan de bak om doelpunten te voorkomen. Even later wisten we de bakens toch weer te verleggen en ineens haalde Mark verwoestend uit{ala Pogba}maar de keeper van Schoten wist hem te pareren tot corner waar niets uit kwam. Even later een pass vanaf het middenveld op Michael{O}, deze kapt zijn man uit en scoorde beheerst de 3-0. Vanaf de aftrap ging Schoten in de aanval ,een bal op nummer 11, deze gaf voor en net over hun middenvoor. Dit tot grote opluchting van onze achterhoede. Meteen hierna een bal naar voren op Michael{O} deze door op Michael{J} en deze maakte nummer vier: 4-0. Nog voor rust een vrije trap van Patrick op de voeten van de keeper en de terug springende bal was een prooi voor Michael{J} en dat was nummer vijf: 5-0. Na rust hetzelfde spelbeeld: een aanvallend RCZ en een verdedigend Schoten, maar ineens wordt Remco op rechts de diepte ingestuurd, gaf knap voor op Tootsy. Deze miste finaal maar ging toch achter de bal aan, veroverde hem, legde terug op Michael{O} en via de voet  van de keeper ging de bal er in: 6-0. Na een paar dooie minuten ging Peter ineens op links er vandoor. Diens schot belandde op de binnenkant van de paal naar de andere paal en toen via de rug van de keeper over de lijn: 7-0. Bijna werd het via een klutsbal een eigen doelpunt van Schoten maar op het laatste moment wist de keeper te redden. Het slotakkoord was voor RCZ in de persoon van Michael{O} die nummer acht liet noteren en even later floot scheidsrechter de heer Dallinga voor het einde van een zeer leuke en sportieve wedstrijd, waarin onze grensrechter de heer J. Laan welgeteld acht keer zijn vlag hoefde te gebruiken, twee keer voor buitenspel en zes keer voor een uitbal.
Jongens, bedankt voor een fijne voetbalmiddag.