Datum

29 oktober 2016 14:45

Accommodatie

Onbekend

Heden middag togen wij via A7/A8/A10/A5 richting Heemstede om daar RCH te bestrijden onder flinke belangstelling van RCZ mee gereisde supporters  kwamen we daar aan. Om kwart voor drie werd er afgetrapt en al na een paar minuten konden we zien dat het voor onze achterhoede een gemakkelijke middag zou worden ,achteraf gezien op een paar misstanden na.na een paar goede voorzetten van Peter vanaf links die steeds op een haar na werden gemist de eerste was voor Michael{J} maar recht in de handen van de keeper, maar de derde keer was het wel raak door Michael{O}0-1 en dat doelpunt werd luidkeels bejubeld door een wel heel kleine supporter van Michael{O}.Even later een slijtende pass van Mark door het midden op Michael die dacht zijn tweede te maken maar recht in de handen van de keeper van RCH. Als u denkt voetbalde RCH dan niet nee helaas niet zij kwamen niet verder dan een paar meter over de middenlijn en werden daar al opgevangen door een goed storend RCZ ,Mark bleef strooien {doet zwarte piet ook}met passen door het midden nu op Peter deze omspeelde keeper en dat was nummer twee 0-2.Even later een knappe bal op Peter  deze kon er niet goed bij maar de back van RCH tikte hem terug op zijn keeper maar had niet gerekend o de snelheid van Peter en deze tikte binnen 0-3.Het verhaal wordt misschien eentonig volgens de zwager van Michael{O} maar weer over links een pass van Michael{O} op Peter deze gaf voor op Michael{J} en deze tikte 0-4 binnen. Na rust een paar omzettingen van beide ploegen en dat gaf RCH vleugels en bij ons iets de lankmoediger wat resulteerde in een tegen doelpunt maar werd op advies van de deze middag goed vlaggende Heer J Laan wegens buitenspel Na een kwartier in de tweede helft werd Peter de diepte ingestuurd hij was sneller dan zijn opponent en schuin voor het doel staande scoorde hij toch de 0-5.Vijf minuten later een solo van Remco gaf af op Jeroen deze haalde venijnig uit maar diens schot ging net een metertje naast de verkeerde kant van de paal. Toch bleef RCH het proberen maar nu eens van afstand maar recht in de handen van Arno. Maar zoals meestal gebeurt een misverstand achterin betekende toch een tegen doelpunt 1-5.Nog geen twee minuten later weer knullig balverlies een speler van RCH ging alleen op Arno af maar deze dreef naar de buitenkant en toen werd het gelukkig een achter bal. Vlak voor tijd ging Peter er nog van door werd getackeld  scheidsrechter liet door gaan Gertjan pikte de bal op kapte twee man uit legde af op Michael{O} en dat was nummer zes 1-6. Even later floot de scheidsrechter voor het einde van deze zeer sportieve wedstrijd .Jongens Bedankt voor een Fijne Voetbalmiddag.