AGB 35+3

Competitie

Mannen 35+ zaterdag, 35+1, 1e klasse 09

12 november 2016 14:00

Hedenmiddag het Amsterdamse AGB zonder onze vaste linksbuiten moesten we aantreden tegen het nog ongeslagen AGB.daar ik geen spraak recorder mee had wordt het helaas maar een beknopt verslagje,in de eerste helft wist Radjan de score te openen daar de achterhoede dacht aan buitenspel hield de grensrechter van AGB zijn vlag naar beneden en was Radjan eerder bij de bal dan de keeper van AGB en betekende dus 1-0.Na dat doelpunt onderscheidde Arno zich door zeer spectaculaire reddingen om zijn doel schoon te houden en werd zo doende de rust gehaald met deze stand.Na rust een agressiever spelend AGB en kwam ook na een kwartier spelen op gelijke hoogte maar de resoluut vlaggende Heer J.Laan bleef met zijn vlag omhoog staan voor buitenspel dus kon scheidsrechter de Heer K.Dallinga na overleg niets anders dan afkeuren.Nog geen drie minuten later een vrije trap voor RCZ rand zestien Remco achter de bal heel AGB in de muur dachten aan een hoog schot daar zij omhoog sprongen schoot Remco laag over de grond in de uiterste hoek 2-0.Tien minuten voor tijd een vervelend incident wat een voor tijdig einde betekende .Jongens Bedankt .Zeer Vele Trouwe Supporter(S(