RCZ 35+1

Competitie

Mannen 35+ zaterdag, 35+1, 1e klasse 09

26 november 2016 13:00

Hedenmiddag gingen wij voor een lange rit via A8/A10/A5/A9 richting het kopje van Bloemendaal te bereiken in de vroege middag. Nadat Bloemendaal de reserve shirts  had aangetrokken liet de scheidsrechter om zes minuten over een aftrappen. Al in de eerste minuten een paar prachtige aanvallen van RCZ op het vijandelijke doel maar niemand van RCZ stond op scherp. Na ongeveer vijftien minuten een knappe aanval, de bal kwam van het middenveld  van Patrick op Michael(O) en deze kon rustig de 0-1 binnen tikken. Even later een vrije trap op Mark deze haalde meteen uit maar recht in de handen van de keeper. Twee minuten later een afstandsschot van Patrick met een boog op het doel af waar ternauwernood  de keeper van Bloemendaal hem corner kon tikken. Tien minuten voor rust een knappe bal van Gertjan op Michel en dat betekende 0-2, wat ook de ruststand werd. Na een lange tippel bereikte de supporters de kantine om een beetje door te warmen. Na rust liep ik later naar het veld, de Dames bleven nog even in de warme kantine, maar bij het veld aangekomen, ze waren al bezig,  zag ik nog dat Michael(O) een doelpunt maakte , dus ik pak mijn recorder. Zegt Michel ineens het is 0-4 hoor ome jan ,meteen na rust had ik de 0-3 al gemaakt. Maar om een lang verslag te maken kan je ook een kort verslag(je) maken want wat werden er een kansen gemist door de aanvallers. Michael(O) .Michael(J) en Michel telkens stuitten zij op de keeper door te laconiek te willen passeren , maar de drie punten gingen mee naar Zaandam en dat is het belangrijkste.