United/DAVO 35+1

Competitie

Mannen 35+ zaterdag, 35+1, 1e klasse 09

3 december 2016 14:00

Hedenmiddag in een lekker najaars- zonnetje ontvingen wij koploper  U/D uit Haarlem. Deze ploeg was maar met negen man gekomen. Na diverse telefoontjes naar spelers toe, liet scheidsrechter de heer K. Dallinga toch om kwart over twee aftrappen. Dat het dan moeilijk voetballen is dat weet een ieder dus kwam onze voorhoede niet in zijn spel. Na vijf minuten kwam er weer een speler bij dus was U/D met tien man, en ook nog steeds zonder grensrechter wat dan moeilijk is voor een scheidsrechter ,want dan moet hij op zijn eigen waarneming afgaan qua buitenspel en cornerballen ,want de ene ploeg roept he scheids buitenspel terwijl de andere dan roept he scheids dat kan niet .wat nog verder opviel in de eerste helft was dat wij teveel de lange bal speelde (Mark en Patrick)die allemaal een prooi werden voor de keeper van U/D ,vlak voor rust nog een overtreding in het strafschop gebied van U/D maar de scheidsrechter liet doorgaan en floot meteen voor het rustsignaal.Na rust kon eindelijk na zijn blessure Peter weer voetballen wat voor RCZ goed uitpakte want nu kon het middenveld beter hun bal kwijt ,na ongeveer een kwartier in de tweede helft een cornerbal van links door Michael(O) genomen op het hoofd van Frank tegen de paal terug springende bal op zijn voet en de bal lag in de touwen 1-0 hehe de ban was gebroken.Vijf minuten later werd Peter bediend op links deze speelde zijn man uit gaf voor op het hoofd van Michel en dat betekende 2-0.Even later een lange bal op Michael(O) deze door op Peter die weer terug op Michael(O) deze op Michel die weer terug op Peter en die passeerde de keeper met een schuiver 3-0 .Een paar minuten later floot de scheidsrechter af voor het einde van deze toch wel sportieve wedstrijd,dient toch nog wel even vermeld te worden dat Arno zich kon beperken tot enkele terug speel ballen en onze grensrechter de heer J. Laan tot enkele vlagsignaal voor enkele uitballen.

Jongens Bedankt .Zeer Vele Trouwe Supporter(S)??