RCZ 35+1

Competitie

Mannen 35+ zaterdag, 35+1, 1e klasse 09

4 maart 2017 14:30

Via een drukke Paltrokstraat/Leliestraat  en de N203 kwamen we eindelijk op de A9 aan en toen nog via A 22 in arriveerde we toch nog op tijd in Ijmuiden aan om daar de gelijknamige club te bestrijden.En met een keur aan wissels had ik toch het gevoel dat er wat te halen viel vergeleken met de thuiswedstrijd die in een gelijkspel was geëindigd. Na al een paar kansen gemist te hebben kwam de grote kans voor Michel maar deze tikte hem te zacht in waardoor de back van Ijmuiden redding kon brengen en uit de corner kwam niets.Na een kwartier spelen al de eerste wissel bij ons Hakan moest zich met een spier verrekking in zijn kuit laten vervangen door Peter.De eerste de beste actie van Peter leverde onbedoeld een bijna doelpunt de als voorzet bedoelde bal zeilde de door de wind het doel,dit na een slimme pass van Gertjan.Vlak hierna een knappe schietkans voor Evertjan maar helaas hoog over tot aan de rust gebeurde er niet veel meer alleen dan dat Ijmuiden er tot twee keer in slaagde om ons strafschop gebied in te komen maar beide keren onschadelijk gemaakt.Na rust waren er weer twee wissels toe gebracht en na vier minuten een pass op Michel deze kapte zijn man uit gaf meteen door op Michael(J) en deze ronde beheerst af 0-1.Paar minuten later vrije trap voor Michael(O) maar helaas net over.even later na weer goed voor bereidend werk van Michel kon Michael(O) de 0-2 laten aan tikken.Dit koppel zou ook samen voor de 0-3 zorgen een goed genomen hoekschop door Michael(O) op het hoofs van Michel en die knikte raak.Een dag later deed Pogba van Sparta hetzelfde dit ter aan tekening.Een kwartier voor tijd een pas van Cees op Peter en die was sneller dan zijn man en dat was nummer vier 0-4.Vier minuten voor tijd weer een assist van Michel op Tootsy en  deze tikte nummer vijf  binnen 0-5.Al met al een degelijke overwinning .Jongens Bedankt  Zeer Vele Trouwe Supporter(S)??