Sporting Martinus 35+2

Competitie

Mannen 35+ zaterdag, 35+1, 1e klasse 09

18 februari 2017 14:00

Hedenmiddag ontvingen wij Sp.M waar wij de heen wedstrijd hadden verloren. Wij waren vanmiddag weer niet compleet vanwege blessures . De eerste vijf minuten leverde een aantal kansen op maar geen doelpunten Na een diepte pas vanaf het middenveld op Tootsy die zo op de keeper kon afstomen en het beheerst afmaakte 1-0 . De 2-0 kwam tot stand via een pingel benut door Michael(O). Hierna kwamen er nog een paar kansen voor ons Peter buitenkant paal. Patrick afstandsschot net over, Michael(O) via onderkant lat weer het veld in voor de voeten van Appie die haalde snoeihard uit op het lichaam van een tegenstander. Hierna wist Sp.M het spel een beetje te verleggen en kreeg onze invaller doelman Jeffrey ook een beetje warme handen. Hierna werd ik afgeleid door Jaap haak en de Heer Bulder dus de drie nul kreeg ik mee van Christa Steding-v/d Wardt na een assist van Michael (O) of(J) dat kreeg ik niet mee op Peter en deze scoorde dus de 3-0. Na rust was Hakan in het veld gekomen samen Michel . De4-0 kwam tot stand, een pas vanaf het middenveld op Michael(J) die op Hakan en deze maakte het af 4-0 . Hierna ontspon een wedstrijd hoe moet ik een kans missen zo vlak voor het doel staande waaronder Michael(O),Michael(J),Peter na een knappe voorzet van Michel. Het laatste woord was toch voor Sp.M met een eretreffer 4-1. Vlak hierna floot de Heer K.Dallinga voor het einde van deze leuke en sportieve wedstrijd .Enkel moet me dit nog even van het hart ,Heer J.Laan als het buitenspel is moet die vlag boven je hoofd zijn en niet laag vlaggen want dat ziet de scheidsrechter niet.

Jongens Bedankt,  Zeer Vele Trouwe Supporter(S)