RCZ 35+1

Competitie

Mannen 35+ zaterdag, 35+1, 1e klasse 09

25 maart 2017 14:30

Hedenmiddag gingen wij op bezoek bij Eendracht,82 op sportpark Ookmeer in Amsterdam.Nadat ik bemerkte dat ik mijn spraakrecorder in de auto had laten liggen bleek Sabrina bereid om deze voor mij op te halen dank daarvoor nog en gelukkig was er nog niet gescoord al hoewel er wel mogelijkheden waren.Maar na een kwartier spelen een door loop bal op Peter deze leek een voorzet te geven ,maar de bal sloeg als een granaat in het doel 0-1.Vijf minuten later stoorde Vabian goed kon vanaf stand schieten net voor de keeper stuiterde de bal iets op en zo onder de keeper door het doel in 0-2.Even later een knappe bal van achteruit op Vabian die meteen door naar Michael(J) en die maakte beheerst af 0-3.Even later een raar incident(je) aan Eendracht zijde de scheidsrechter floot eigenhandig Peter terug voor buitenspel zonder dat de grensrechter had gevlagd,daar het ook geen buitenspel was en  daar werd de man in kwestie zo boos over ,dat hij zijn vlag neer gooide en kwaad het veld afliep.Na rust zou de scheidsrechter nog meer zijn stempel op de wedstrijd drukken daar hij onze grensrechter de Heer J.Laan continu negeerde .Zo ook bij de goal van Eendracht onze man vlagde voor buitenspel maar de scheidsrechter negeerde het vlag signaal en dat betekende 1-3.Onze Remco werd daar zo boos over dat hij de gele kaart kreeg en er tien minuten uit moest ,maar Remco bleef mekkeren en dat betekende rood.Even later stortte het als een kaartenhuis in elkaar en wist Eendracht nog twee keer te scoren zodat wij met een gelijkspel genoegen moesten nemen ,en ook onze hand in eigen boezem moeten steken , na zo,n dramatische tweede helft .Jongens Bedankt Zeer Vele Trouwe Supporter(S)